Dark Age Wars Forums

Dark Age Wars Forums (http://www.darkagewars.com/forums/index.php)
-   Bugs (http://www.darkagewars.com/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Troop numbers are different... (http://www.darkagewars.com/forums/showthread.php?t=2198)

GlassFrog 12-06-2014 02:33 AM

Troop numbers are different...
 
When I click on my castle to view troops, I have 7 Militia in 1 city and 7 Militia in another. When I click on my garrison it counts 13 Militia and not 14... When being attacked will the game claim I have 13 or 14 Militia?

firefly447 12-07-2014 03:32 PM

the garreson count is always wrong, not even sure why its there

ugg 08-22-2017 06:52 PM

Wow, I see your post was 3 years ago, I am having a similar problem, my castle shows I have 6 militia, but the garrison only shows I have 3. Pretty sure it is a faulty garrison issue, as I did recruit 6 militia.


All times are GMT. The time now is 07:51 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.